RVB Infra

Beveiliging

Omheining en beveiliging zijn voor veel van onze opdrachtgevers een zekerheid voor hun bedrijfsvoering. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van toegang en toegangscontrole, bieden wij efficiënte hekwerken en beveiligingen.
Slagbomen, poorten en camera’s zijn onderdeel van uw beveiliging en kunnen afgestemd worden op personeel of een centrale. Kentekenherkenning of gezichtsherkenning behoren tot de mogelijkheden. Met warmtecamera’s en andere beveiligingsinstallaties bieden wij u de juiste inrichting voor elk risiconiveau.

Hekwerken

Hekwerken voor een duurzame en voordelige afbakening van uw terrein. Het is simpel en doeltreffend. Het leveren en monteren van hekwerken is mogelijk bij al onze projecten.

Gaashekwerk is een veilige afbakening van uw terrein. Het is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Ook langs openbare wegen is gaashekwerk een zeer goede oplossing. Wilt u extra beveiliging bovenop het gaaswerk? Dan kunnen wij gladdraden of puntdraden, met rechte of schuine kop, bevestigen. Ook kunnen wij de palen voorzien van isolatoren, schrikdraad of koord en schrikdraadapparaat. Het gaashekwerk kunnen wij in verschillende hoogtes en uitvoeringen leveren. Ook heeft u, na het poedercoaten,  keuze uit verschillende RAL kleuren.

Met een spijlenhekwerk is een locatie met weinig sociale controle of een zeer hoge diefstalgevoeligheid een goede toepassing. Deze leveren we van robuuste materialen en in vele vormen en uitvoeringen. Afgeschuinde spijlen of een puntenkam zorgt voor het belemmeren van ongewenste bezoekers.

Beveiliging

We kunnen op veel verschillende manieren uw terrein beveiligen.

Een discreet systeem is een gronddetectie beveiliging. Dit treed in werking als er iemand voet zet op uw terrein.

Bij grote bedrijfsruimten en complexen is radardetectie een effectieve manier van terreinbeveiliging. Deze werkt – het woord zegt het al – op basis van radar technologie. De techniek is gebaseerd op microgolven en beslaan desgewenst een groot gebied.

Deze vorm van buitenbeveiliging is zeer geschikt in open gebieden, maar ook achter hekwerk. De betrouwbaarheid is hoog en door de onopvallende uitstraling van de detectoren springt het systeem niet in het oog. Het systeem is te combineren met alle andere systemen voor inbraakbeveiliging.

Een andere mogelijkheid is het toepassen van camera’s met VCA (Video Contact Analyse). Deze camera’s zijn uitgerust met software waarmee bijvoorbeeld mensen geteld kunnen worden.

Met infrarooddetectie kunt u grote terreinen beveiligen tegen mensen met verkeerde intenties. Infraroodtorens (die bijvoorbeeld om de 200 meter staan opgesteld) slaan alarm zodra iemand ze passeert. Het voordeel van deze manier van beveiligen is dat men zeer grote afstanden kan overbruggen en dat men geen hekwerk hoeft toe te passen. In bepaalde situaties zorgt dat voor de beste beveiligingsoplossing.

Met infrarooddetectie kan men ook grote afstanden in magazijnen beveiligen. Vaak worden infrarood beams toegepast langs de buitenschil, bijvoorbeeld voor roldeuren langs.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht