RVB Infra

Onderhoud

Onderhoud aan uw terrein verlengt de levensduur en houdt uw bedrijf efficiënt. Denk aan herstelwerkzaamheden aan bestrating, beton of asfalt. Een jaarlijkse scan van uw verharding en opsluiting zorgt voor een gecontroleerd beeld over de staat van uw terrein. Door bijvoorbeeld een vijfjarig funderingsonderzoek naar de kwaliteit van uw fundering uit te laten voeren, heeft u een helder beeld van de huidige staat, het verloop van de levensduur en de voorhanden zijnde onderhoudsmaatregelen.

De riolering van uw terrein is ook belangrijk. Een afwatering met een lekkage, opstopping of niet-functionerend systeem kan zorgen voor extra slijtage aan de verharding of gevolgen vanuit bevoegd gezag. Met een meetcontrole en een rioleringsonderzoek stelt u vast wat de staat is van het rioolstelsel op uw terrein.

Voor vloeistofdichte terreinen is het van belang dat u zelf jaarlijks een visuele inspectie uitvoert en vastlegt. Elke zes jaar is het geboden uw terrein opnieuw te keuren en hiermee de geldigheid van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te verlengen. Ook de riolering kan gecontroleerd worden op vloeistofdichtheid. Voor onze onderhoudsvrije vloeistofdichte voorzieningen gelden dezelfde regels als bij traditionele vloeistofdichte voorzieningen.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht