RVB Infra

Een duurzame fundering, riolering of verharding

Altijd passen we duurzame oplossingen toe. Ongeacht of het nu gaat om de aanleg van een fundering , riolering of verharding. Zo hergebruiken we materialen bij het aanleggen van een terreinverharding. Onze creatieve en praktische insteek van engineering en ontwerp verzekert snelheid, efficiëntie en overzicht in uw project.

Creativiteit maakt het verschil

Zand, grond, beton, asfalt, maar vooral: creativiteit. Kapot gereden paden, wegen en terreinen zijn er genoeg. Voor bijna elk infravraagstuk is al eens een oplossing bedacht. Toch kan het beter. Er zijn altijd meer alternatieven. Bij RvB geloven we in de menselijke creativiteit wat het verschil maakt. We combineren verschillende divisies – denkers en doeners – tot een uniek, gespecialiseerd team van ruim dertig mensen. In de afgelopen twee decennia zijn we uitgegroeid tot een specialist in civiele en bouwkundige werken. Ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen.

De combinatie van infra en engineering

In veel gevallen hebben we bewezen met een creatieve oplossing te kunnen komen. En dat is niet toevallig. Binnen de RvB Groep werken we met onze eigen ingenieurs die de oplossingen bedenken, welke vervolgens door onze infra-afdelingen worden uitgevoerd. De combinatie van die twee maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner. We werken in binnen- en buitenland aan projecten waar creativiteit, vakmanschap en kennis een grote rol spelen. Neem contact op voor uw vraagstuk.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht