RVB Infra

“RVB Infra ontwierp, realiseerde en verhardde ons nieuwe overslagterrein”

Opdrachtgever
Stassen Recycling NV
Vincent Stassen, Zaakvoerder
Beoordeelt de samenwerking met een: 9

In opdracht van Stassen Recycling NV ging RVB Infra in 2019 aan de slag met het ontwerpen en realiseren van een kade en terrein. Het bedrijf is gevestigd in Born en actief in de verwerking, recyclage en overslag van metalen. Zaakvoerder Vincent Stassen gaf RVB Infra de opdracht om een nieuwe kade van in totaal 100 meter aan te leggen met verhardingen.
“We wilden een vloeistofdichte vloer met de nodige garanties en attesten. Daarbij wilden we ook grotere schepen tot 3000 ton kunnen laden. Om dit mogelijk te maken, was het noodzakelijk om ons overslagterrein in de gemeente Sittard-Geleen te vernieuwen”, legt Stassen uit.

Aanleg nieuwe kade

“RVB Infra heeft als aannemer de oude kade en verhardingen van ons overslagterrein in Born verwijderd. Daarna legden zij een nieuwe kade van in totaal 100 meter aan met nieuwe verhardingen”, vertelt Stassen.

Vloeistofdichte onderlaag

Daarbij hield RVB Infra rekening met de wens van Stassen om het overslagterrein vloeistofdicht te maken. “Om deze wens te realiseren, plaatste RVB Infra een vloeistofdichte onderlaag met daarboven een cementgebonden tussenlaag. Hierdoor kunnen bij beschadigingen in de toplaag geen verontreinigingen in de bodem terechtkomen. De cementgebonden tussenlaag maakt het tevens een zeer stabiel pakket.”

Samenwerking

Stassen blikt terug op een goede samenwerking met RVB Infra. “Zeer goed vond ik het. Een opbouwende samenwerking waarbij rekening werd gehouden met elkaars wensen en opmerkingen. De werkzaamheden werden in de loop van 2019 uitgevoerd en het verliep allemaal zeer vlot. Daarnaast merk je dat ze deskundig zijn. RVB Infra is een bedrijf dat weet waar ze mee bezig is. Ze doen wat ze zeggen en zelfs nog iets meer dan dat. Als we in de toekomst op een andere locatie ook een terrein willen aanleggen, dan vragen we RVB Infra absoluut weer”, aldus Stassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein?

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht