RVB Infra

De Protonde en zijn voordelen

Traditioneel is de aanleg of reconstructie van een rotonde een hele operatie. Een zware taak voor omgevingsmanagers, uitvoerders en aannemers. In de uitvoering neemt de aanleg van een rotonde zo’n 5 weken in beslag. Door de noodzakelijke omleidingen bij een afsluiting geeft dit veel tijdverlies, milieuschade en ergernis bij de gebruikers.

Met de Protonde lossen we dit op. Door een detaillistische planning, heldere en pragmatische planning en de juiste realisatietechniek, is de route met deze rotonde in 2 dagen weer open!

In 2 dagen slopen we de bestaande constructie, realiseren we een nieuwe fundering en leggen daarop de speciaal ontwikkelde prefab betonelementen. Deze worden inclusief rammelstroken, uitloper én op- en afritten volledig aangesloten op het asfalt. Door een fundering te gebruiken die in zeer korte tijd een hoge druksterkte bereikt, worden onderlinge zettingen vermeden en kunnen de voegverbindingen direct belast worden.

Partners

De Protonde is ontwikkeld en inmiddels bewezen door een samenwerking van 3 bedrijven: Leicon Verkeersgeleiding, KWS Infra en de RvB Groep. Ieder bedrijf heeft voor deze rotonde een gespecialiseerde expertise. Door deze samenwerking kunnen we ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren. De Protonde is het bewijs van de gemeenschappelijke doelstellingen: optimalisatie, innovatie en duurzaamheidsontwikkeling.

Maak kennis met de Protonde

Zijn omleidingen, tijdsplanningen of intensiteit voor uw project uitdagingen? Maak kennis met de specialisten in het bouwen van een rotonde in 2 dagen. Neem hier contact op.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht