RVB Infra

Een riolering die klaar is voor de toekomst

Als een riolering de vereiste capaciteit aankan, zal de afvoer van hemelwater geen problemen opleveren. Het komt de levensduur van uw terrein ten goede. Bij RvB Groep weten we hier alles van en ontwerpen en realiseren we een riolering die klaar is voor de toekomst. Zaken die van essentieel belang zijn? Het afschot, de route van het water op het terrein en de juiste afvoer van het water.

Een rioleringssysteem op maat

Zo ontwerpen, ontwikkelen en berekenen we rioleringssystemen speciaal voor onze projecten. De praktische kennis van RvB in de aanleg van rioleringen in combinatie met andere onderdelen bij de bouw van een terrein, gebruiken we in het ontwerp en de aanleg van het rioleringssysteem. Een meerwaarde voor onze opdrachtgevers is dat we bij RvB seriematig goede oplossingen aandragen in combinatie met projectmatig maatwerk oplossingen.

Een oplossing voor elk terrein

Ook bij vloeistofdichte of vloeistofkerende terreinen zijn wij gespecialiseerd in een vloeistofdichte riolering. Milieuzaken, keuringen en bevoegd gezag zijn ons niet vreemd. In sommige projecten zijn oplossingen voor waterbuffering of opslag een uitdaging. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen met succes gerealiseerd. En ook bij putten die zware belastingen aan moeten kunnen, bij het afscheiden van zware metalen, olie of benzine en bij onderhoud, kan RvB u bijstaan.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht