RVB Infra

Realisatie

 

Als specialist in de realisatie van projecten, leveren we uw project turnkey op. We dragen zorg voor de uitvoering en langjarig onderhoud. We werken in Nederland en daarbuiten. Het vermogen pragmatisch naar infravraagstukken te kijken spreekt ondernemende opdrachtgevers aan. De wetenschap dat we een engineeringsbureau in huis hebben, garandeert opdrachtgevers een doordacht ontwerp. En juist de combinatie van die twee – maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner.

 

Grondstabilisatie

Het stabiliseren en verbeteren van bodemmaterialen is een vak apart. Met eigen ontwikkelde producten realiseren we veelzeggende projecten met afzonderlijk specifieke oplossingen. Bij grondstabilisatie zijn de constructieve eigenschappen het uitgangspunt. De vraag is hoe gaat u die bereiken? Hoe maakt u gebruik van zo veel mogelijk aanwezige materialen? Hoe bewaakt u de grondbalans en hoe beperkt u de CO₂-uitstoot? Onze ervaring leert dat er in deze opzichten veel valt te besparen.

 

Vloeistofdichte vloeren

We leggen niet alleen traditionele vloeistofdichte vloeren aan, maar ook terreinen met onze vloeistofdichte onderafdichting. Deze volledig gecertificeerde voorziening is onderhoudsvrij. Ook heeft deze een veel langere levensduur dan een vloeistofdichte vloer van asfalt of beton. Door onze onderafdichting heeft u zelfs bij beschadigingen aan de oppervlakte de garantie op een waterdichte vloer.

Zettingsarme constructies

Wilt u funderen op staal en een terreinverharding realiseren op een slappe bodem? Dan zal de kwaliteit van de fundering bepalen of de verharding stand houdt. Dat is een uitdaging. Een complex vraagstuk dat soms zelfs onoplosbaar lijkt te zijn. Maar hoe zacht de bodem ook is, de kracht van creativiteit maakt het verschil. RvB Groep heeft verschillende oplossingen ontwikkeld voor de zettingsgevoelige bodem.

Projecten

bekijk meer
Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest
Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest
Bekijk dit bericht
Veluwe Transferium Harderwijk
Veluwe Transferium Harderwijk
Bekijk dit bericht
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht