RVB Infra

Terreininrichting vanuit ontwerp

Een goede terreininrichting is gebaseerd op het juiste ontwerp. Met een ontwerp wat gebaseerd is op technische oplossingen kan de terreininrichting in het gedrang komen. Het is van belang om al tijdens het ontwerp duidelijk voor ogen te hebben wat de inrichting, routing of uitstraling wordt. Het moet voor de gebruiker gemakkelijk zijn om overzicht te krijgen, de routing te zien en de voorzieningen gemakkelijk te kunnen vinden.

Terreininrichting met de juiste materialen

De stijl en sfeer van een terreininrichting wordt voornamelijk bepaald door de keuze van de materialen. Er zijn veel verhardingsmogelijkheden die zowel functioneel als esthetisch goed te gebruiken zijn. Ook bepaalt verlichting een groot deel van de sfeer. Daarnaast is een passend groenplan en het juiste type straatmeubilair belangrijk.

Terreininrichting en infra

De aanleg van een goede terreininrichting begint in het ontwerp. Hierin worden hoogtes en oppervlaktes bepaald en kunnen 3D ontwerpen gemaakt worden waarbij onze opdrachtgever een goed beeld krijgt van hetgeen er gemaakt kan worden. Naast de inrichting is ook de juiste fundering en een goed rioolsysteem belangrijk voor het behoud van groen en verharding.

Met onze ervaring in het ontwerpen van verschillende buitenruimtes, van binnenstedelijk of historisch tot industrieel en landschappelijk, creëren we voor onze opdrachtgevers en de gebruiker de juiste inrichting. Benieuwd naar onze creativiteit en mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak en bespreek uw plan.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht