RVB Infra

Vloeistofdicht

Als uw bedrijf bodembedreigende activiteiten uitvoert is bodembescherming noodzakelijk. Met bodembeschermende maatregelen voorkomt u problemen en weet u zeker dat uw terrein of constructie door de keuring heen komt. RvB heeft de juiste techniek om uw beton of asfalt vloeistofdicht te maken. Wilt u een vloeistofdichte riolering of waterdichte vloer? Wij hebben de juiste oplossing!

Onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer

Veel bedrijven hebben te maken met eisen rondom een vloeistofdichte vloer en terrein. Bedrijven met een bodembeschermende voorziening krijgen periodiek te maken met bevoegd gezag dat controleert op de vloeistofdichtheid van het terrein. Bij RvB zijn we erin geslaagd een onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer te ontwikkelen met een hoge levensduur. Klik hier voor meer informatie.

Vloeistofdicht beton

Vloeistofdicht beton dat tegen een stootje kan is bij sommige bedrijven noodzakelijk. Denk aan bedrijven met veel chemicaliën in hun opslaghal. Een geschikte vloer die bestand is tegen zware belasting en ook voldoet aan de milieuvergunning, is dan een vereiste. Op deze pagina leest u meer.

Vloeistofdicht asfalt

Het probleem van de bekende vloeistofdichte terreinverharding? Deze is moeilijk vloeistofdicht te houden. Zeker in bedrijfssituaties waar de werkvloer elke dag veel te verduren krijgt door de mechanische belasting. Door intensief gebruik kunnen er al snel veel kleine beschadigingen ontstaan. De kosten van het herstel zijn dan ook groot. Vloeistofdicht asfalt is de oplossing. Meer informatie vindt u hier.

Vloeistofdicht riool

Voor de kwaliteit van uw terrein is een goed rioleringssysteem essentieel. Een vloeistofdichte riolering voorkomt problemen en eventuele bodemverontreiniging. Het belang van een riool met de juiste capaciteit wordt vaak onderschat. Als infraspecialist zien we maar al te vaak de gevolgen van een te gemakkelijke oplossing. Klik hier voor meer informatie.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht