RVB Infra

Innovatieve oplossing voor een waterdichte vloer

De aanleg van een vloeistofdichte vloer, verharding en riolering is een specialisme van RvB. We hebben al veel bedrijfsterreinen voorzien van een waterdichte vloer waar geen druppel doorkomt. Dat doen we niet alleen op de traditionele manier. Bij RvB hebben we namelijk een innovatieve oplossing ontwikkeld om kleine en grote terreinen vloeistofdicht te verharden.

 

 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer

De vloeistofdichte vloer van RvB heeft aanzienlijke voordelen. Zo is onze oplossing geschikt voor elke ondergrond, ook voor zettingsgevoelige bodems. De vloer is blijvend vloeistofdicht. De levensduurverwachting bedraagt ten minste honderd jaar! En dankzij de scheiding van de werkvloer en de vloeistofdichte ondervloer, zijn de onderhoudskosten laag.

Vloeistofdichte vloer? Bent u benieuwd naar onze oplossing? We komen graag met u kennis maken. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een vloeistofdichte betonvloer of waterdichte vloer. Neem contact op!

Scheiding werkvloer en ondervloer

Het basisprincipe is eenvoudig: scheiding van de werkvloer en de vloeistofdichte ondervloer. Het resultaat is excellent. Met onze vloeistofdichte betonvloer kunt u de gebruikelijke, oppervlakkige beschadigingen van de werkvloer laten voor wat ze zijn. Onder de verharding van de vloeistofdichte vloer bevindt zich namelijk een unieke onderafdichting. Dat betekent een flinke besparing op uw onderhoudsbegroting. De oplossing van RvB!

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht