RVB Infra

Waterbouw

Als specialist in constructieve waterbouw, ontwerpen en realiseren wij de meest uiteenlopende waterbouwkundige elementen. Van het nu een kade voor een terminal is een onderdeel van een jachthaven – in ieder project kiezen we voor de meest effectieve oplossing. Met ervaring in verschillende applicaties, kennis van de ondergrond en de combinatie in aansluitingen met terreinen is RvB een betrouwbare partner.

Kademuren en wanden

Een belangrijk onderdeel in een project is vaak de kade. Met onze inventieve oplossingen ontwerpen en realiseren wij kademuren en stalen damwandconstructies voor logistiek en industrie. Voor elke ondergrond, draagkracht en belasting – of het nu statisch of mechanisch is – hebben we de juiste constructie. Soms is een stalen damwand de oplossing en in andere projecten is een betonnen kademuur de juiste keuze. Per project en per gebruik houden we rekening met uw bedrijfsvoering en de mogelijkheden in de toekomst.

Met onze innovatieve grondstabilisatie voeren wij dijkverstevigingen uit met honderd procent hergebruik van bestaande materialen. Geschikt als fundering voor een zetsteenconstructie en met een lage K-waarde zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de omgeving en betaamt er niet of nauwelijks materiaal afgevoerd te worden. Door het binden van de bestaande materialen met steeds weer specifiek op maat ontwikkelde bindmiddelen, zorgen we voor een forse CO₂-reductie en versnelling in het project.

Steenbestorting

Voor een taludbescherming of golfbreker kan een steenbestorting een interessante techniek zijn. Dit is te gebruiken bij een watergrens, de omranding van een waterpartij of als bescherming van een talud. Vaak is, samen met houten damwanden, stortsteen een mooie en natuurlijk ogende oplossing in projecten met een esthetische waarde.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht