RVB Infra

Onze oplossing is ijzersterk voor de zettingsgevoelige bodem. Omdat de verharding dankzij de zettingsarme constructie goed gefundeerd is, hoeft u weinig onderhoud te verwachten. Het risico op scheuren of een terreinverzakking is klein. Daarmee is de keuze voor onze oplossing een winstpunt voor de lange termijn. Hiernaast realiseren wij ook het ontwerp en de aanleg van een paalmatras en bieden we complete oplossingen bij een terreinverzakking.

 

Zettingsvrije fundering

Bodems met slechte draagkracht, hoge belastingen en hoge eisen. Daar houden we van. Voor RvB liggen ze in het verlengde van doelmatigheid en kostenbeheersing. Met onze unieke zettingsvrije fundering en dankzij ons paalmatras realiseren we een funderingsconstructie waarbij hoge eisen behaald worden. Een terrein maken we blijvend vlak, zonder terreinverzakking in de toekomst. In de afgelopen jaren boden we verschillende opdrachtgevers veel interessante oplossingen.

Paalmatras

Onze funderingsconstructie realiseren we door middel van een paalmatras. Dit doen we met prefab en HSP palen. Als de bodemgesteldheid het toelaat, kunnen we hier een interessant aanbod voor doen. We zetten met deze techniek namelijk zo’n tweehonderd palen per dag, en werken het gehele paalmatras af met onze cementgebonden fundering. Ook voor de riolering hebben we hier een mooie oplossing voor. Alle infrawerken nemen we als geheel mee.

Maak kennis met onze ijzersterke oplossing. Bel 088-786 8500 en ontdek het.

Projecten

bekijk meer
Stassen Recycling NV
Stassen Recycling NV
Bekijk dit bericht
HKS Amsterdam
HKS Amsterdam
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht